Za vrtce

Naša najnovejša pridobitev na katero smo še posebej ponosni je TROSLOJNI NEPROPUSTNI, OBOJESTRANSKI in MEHKI slinček. Slinčki so narejeni iz materiala, ki smo ga razvili sami, so nepropustni, obojestranski, izredno tanki in mehki. Izjemno tanka debelina slinčka je pomembna predvsem pri pranju, saj v tem primeru pridobimo na volumnu v pralnem stroju.

Blago slinčka je sestavljeno iz treh plasti. Zgornji del slinčka je frotir, ki izjemno dobro vpija tekočino, vmesna plast je nepremočljiva medvloga, katera ne "šelesti", še vedno pa ohrani svojo mehkobo in voljnost. Prednost naših slinčkov je tudi v tem, da je spodnja plast iz 100 % bombaža, ki je nežen in otroški koži prijazen in se tako ne lepi na kožo. Slinček je v osnovi večji, saj se ob prvem pranju skrči za približno 3 cm. Slinček se lahko pere do 90º C, suši pa na srednji temperaturi.

Slinčki so vam na voljo z različnimi barvnimi obrobami, tako jih lahko namreč ločite po enotah, oddelkih oziroma sobah, lahko pa služijo tudi samo za popestritev. Zaradi lažjega vzdrževanja in higienskega nadzora, sta zgornji in spodnji sloj vedno bele barve, enako velja za trakec za zavezovanje okrog vratu.

Varnostni šivi preprečujejo slinčkom paranje med pranjem v pralnem stroju, s tem pa se podaljša tudi njihova življenjska doba.

HVALA, ker nam zaupate že več kot 30 let!

KATJA & ALEN je blagovna znamka, ki ima več kot 30 let izkušenj lastne proizvodnje otroških oblačil in ostale tekstilne opreme. Naša proizvodnja se nahaja v centru Domžal (KRIZANT), kjer imamo tudi trgovinico z otroškimi oblačili. Dolga leta smo se specializirali za tekstilne izdelke za vrtce, zato vam lahko ponudimo široko in kvalitetno izbiro izdelkov, ki so izdelani izključno v naši proizvodnji. Ker je za otroke dobro le najboljše so naši izdelki izdelani iz slovenskih materialov, ki prihajajo iz gorenjskih predilnic. Materiali so skladni s certifikatom Oko-tex standard 100, zato ne vsebujejo škodljivih kemikalij oziroma barv. S tem so vsi materiali prijazni do otrokove kože.

Zakaj izbrati nas?

Ker smo zanesljivi z bogatimi izkušnjami, prilagodljivi, hitri, a se poslužujemo standardov, ki so pogoj za kvalitetno izdelavo.

Ponujamo (izdelke si lahko ogledate na dnu strani):


* Posteljnine, prevleke za ležalnike (Wesco/Rex) - Jersey ali platno v različnih barvah

* Polnila in pene za ležalnike (Wesco/Rex)

 * Nepropustne podloge za ležišča in previjalne mize 

* Prevleke in rjuhe, različnih oblik, velikosti in barv
Prevleke so izdelane iz 100% bombaža JERSEY ali iz platna (100 % bombaž). Na robovih rjuhic je elastika, zaradi katere se rjuhica ležalniku lepo prilega. Možna je tudi izdelava prevlek s polnilom za večje udobje. Po želji vam izdelamo tudi nepropustne rjuhice za vaše ležalnike.

ODEJICE in BLAZINE, različnih velikosti in barv.
Za polnilo uporabljamo poliesterska vlakna, katera odbijajo prah in pršice. Debelino oziroma količino polnila lahko prilagodimo vašim željam.

VLOŽKE in PENE za ležišča, različnih velikosti in barv.


Tetra plenice in tetra krpice

* Brisače in krpice iz frotirja

* Tekstilne vrečke za umazano perilo, tekstilne verige* Predpasniki in haljice za deljenje hrane

* Troslojni, nepremočljivi, ultratanki in obojestranski slinčki


* Kuhinjske krpe

Haljice in predpasniki za vzgojiteljice - možnost tiska logotipa vrtca 

 * Predpasniki za kuharice

Tekstilni dekor, zavese (svetovanje, izdelava in montaža).

 


* Bibe

* IGRALNE PENE, pene za počivanje - izdelava in izrez podlog vseh oblik in velikosti

* Izdelava otroških kuharskih kap, predpasnikov, haljic, majčk, ogrinjala za tematske igre ali predstave

* Izdelava maskot za predstavitev vrtca

 

Obrnite se na nas, če potrebuje morda...

* Tapeciranje stolov, klopi, oblog

* Popravila vseh vrst igralnih podlog, prevlek, tekstilnih izdelkov, menjave zadrg in druga večja popravila

* Tisk po želji na majčke in ostale tekstilne izdelke 

* Nudimo tkanine z otroškimi vzorci, organskimi liki in podobno.

 

... in še mnogo več.

Vse izdelke izdelamo po vaših željah, da bo v vrtcu vse tako kot mora biti.

Razvrsti padajoče

13 izdeklov

na stran
Razvrsti padajoče

13 izdeklov

na stran
Na spletni strani darilce.si uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih omogočamo delovanje spletne trgovine in izboljšujemo Vašo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov.