Maskote s karakterjem

Maskota je zabavna in učinkovita metoda za predstavitev vašega podjetja ali vaše blagovne znamke.

Izdelujemo profesionalne maskote za predstavitev vašega podjetja ali dejavnosti. Smo prilagodljivi glede na vaše potrebe in želje. Za vas pripravimo skico oziroma osnutek na podlagi vaših idej in želja. Skupaj pregledamo materiale in kombinacije, ki vam najbolj ustrezajo, na podlagi naših dolgoletnih izkušenj vam tudi svetujemo.

Maskote pokrivajo celotni del telesa, od glave do peta. Ker se zavedamo, da mora biti vzdrževanje maskot enostavno, jih izdelamo skoraj v celoti pralne, zato jih lahko vzdržujete tudi sami. Po dogovoru, jih tudi mi očistimo in jih pripravimo na dogodke za potrebe vašega podjetja. Stojimo za tem, da je vsaka naša umetnina izdelana kvalitetno in z ljubeznijo do dela, zato uporabljamo kakovostne materiale in rešitve
Pošljite nam povpraševanje in z veseljem vam bomo pripravili informativno ponudbo za izdelave maskote. Vedno smo vam na voljo po telefonu 041 809 601 ali po elektronski pošti katja.alen@siol.net.

Veselimo se sodelovanja z vami!

Razvrsti padajoče

Izdelki 1 - 15 od skupno 43 izdelkov

na stran
Stran:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Razvrsti padajoče

Izdelki 1 - 15 od skupno 43 izdelkov

na stran
Stran:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Na spletni strani darilce.si uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih omogočamo delovanje spletne trgovine in izboljšujemo Vašo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov.