za vrtce - pokličete nas lahko na 01 729 21 60

Darila Izdelki v akciji Nova darila Kontakt

za vrtce

V našem podjetju delujemo tudi na področju vrtcev z dolgoletnimi izkušnjami. Tekstilno opremo in oblačila za vrtce izdelujemo že dobrih 20 let! Ponujamo široko izbiro izdelkov, ki so izdelani izključno v naši proizvodnji. Ker je za otroke dobro le najboljše so naši izdelki izdelani iz slovenskih materialov, ki prihajajo iz Gorenjskih predilnic. Materiali so skladni s certifikatom Oko-tex standard 100, zato ne vsebujejo škodljivih kemikalij oz. barv. S tem so vsi materiali prijazni do otrokove kože.

IZDELUJEMO:

* nepropustne SLINČKE, različnih velikosti, barv, za različen namen. Slinčki so v večini izdelani iz frotirja, katera lastnost je ta, da izredno dobro vpija tekočino.

* NEPROPUSTNE PODLOGE za ležišča, previjalne mize ipd.

* PREVLEKE in RJUHICE, različnih oblik, velikosti in barv. Izdelujemo prevleke in nadvložke za ležalnike firme Rex in Wesco. Prevleke so izdelane iz 100% bombaža JERSY ali 100% platno bombaž. Na robovih rjuhic pa je elastika, ki poskrbi, da se rjuhica ležalniku lepo prilega. Možna je tudi izdelava prevlek s polnilom za večje udobje. Po želji vam izdelamo tudi nepropustne rjuhice za ležalnike.

* ODEJICE in BLAZINE, različnih velikosti in barv. Za polnilo uporabljamo poliesterska vlakna, katera odbijajo prah in pršice. Debelino oz. količino polnila prilagodimo vašim zahtevam.

* VLOŽKE in PENE za ležišča, različnih velikosti, barv.

* HALJICE za vzgojiteljice (možnost tiska logotipa ipd.), PREDPASNIKE za vzgojiteljice, kuharice...

* IGRALNE PENE, pene za počivanje-podloge vseh oblik in velikost

TETRA PLENICE, tetra krpice, brisače, krpice iz frotirja...

* TEKSTILNI DEKOR, zavese (svetovanje, izdelava, montaža).

in še mnogo več..

Vse izdelke izdelamo po vaših željah, da bo v vrtcu vse tako kot mora biti. :)

Razvrsti padajoče

8 izdeklov

na stran
Razvrsti padajoče

8 izdeklov

na stran
Na spletni strani darilce.si uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih omogočamo delovanje spletne trgovine in izboljšujemo Vašo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov.