Previjalna podloga / blazina

Dobavljivost: Na zalogi

40,00 €

Podrobnosti

Visoko kakovostne podloge za previjanje so na voljo v različnih dimenzijah. Enostavno jo položite na previjalno mizico, posteljo, pralni stroj oziroma površino, kjer želite previjati malčka. Podloge so izdelane v lastni proizvodnji blagovne znamke Katja & Alen.
Pri izdelavi podloge uporabljamo visoko kvalitetno umetno usnje "OCEAN", ki se zaradi svojih vrhunskih lastnosti uporablja v porodnišnicah, zdravniških ambulantah in celo pri tapiciranju pohištva na luksuznih jahtah. Zelo obstojen material, ne prepušča vode, je negorljiv in zagotavlja 99% bakterijsko zaščito.
Čiščenje podloge je zelo enostavno: uporabimo le mokro krpo in po potrebi blago čistilo.
Glede na to, da so prostorski pogoji in želje uporabnikov različne, so na voljo podloge v standardnih in v dimenzijah po želji.
Da se bo podloga lepo usklajevala z vašim pohištvom in prostorom, vam ponujamo pestro izbiro barvnih odtenkov, ki so prikazani v galeriji slik.
Cena je zgolj informativna, v primeru naročila, vam naknadno sporočimo končno ceno.

Izdelek je izdelan lastni proizvodnji.

Previjalna podloga / blazina

Za povečavo kliknite na sliko

Galerija

  • Previjalna podloga / blazina
  • Previjalna podloga / blazina
  • Previjalna podloga / blazina
  • Previjalna podloga / blazina
  • Previjalna podloga / blazina

* Obvezna polja

40,00 €
Na spletni strani darilce.si uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih omogočamo delovanje spletne trgovine in izboljšujemo Vašo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov.