Darila - pokličete nas lahko na 01 729 21 60

Darila Izdelki v akciji Nova darila Kontakt

Piškotki

Spletna stran darilce.si za svoje delovanje uporablja piškotke. Piškotki so majhne datoteke, ki se naložijo na uporabnikov računalnik in so potrebne za pravilno delovanje spletne strani in boljšo uporabniško izkušnjo.

V skladu z novim Zakonom o elektronskih komunikacijah (ZEKom-1) se ob prvem obisku vse uporabnike obvesti o uporabi piškotkov oz. se od njih pridobi soglasje za uporabo piškotkov.

Piškotki, ki jih uporabljamo

Tipi piškotkov Ime piškotkov Nujni za delovanje strani Namen
Spletna stran frontend Da Vzpostavitev uporabniške seje. Uporabniška seja se ob neuporabi spletne trgovine izbriše takoj, ko zapustite spletno stran. V primeru uporabe (dodajanje izdelkov v košarico, registracija itd.) se seja shrani za 60 minut..
Google Analytics _utma
_utmb
_utmc
_utmz
Ne Piškotki se uporabljajo za zbiranje informacij o uporabi naše spletne strani. Informacije se zbriajo v inonimni obliki. Zbrane informacije uporabljamo izključno za izboljšavo uporabniške izkušnje.
Spletna stran ow_cookie_notice Da Prikazovanje obvestila o piškotkih. Piškotek se nastavi ob kliku na gumb za zaprtje obvestila o piškotkih.
Facebook datr
highContrastMode
locale
reg_fb_gate
reg_fb_ref
wd
Ne Piškotke uporablja Facebook za sledenje uporabnikov ob obisku strani, ki vsebujejo Facebook (všeč mi je, facebook obrazi).

Onemogočenje piškotkov

Uporabniki se lahko odlociijo, ali želijo omogočiti uporabo piškotkov oz. uporabo katerih piškotkov želijo omogočiti. Nastavitve piškotkov lahko uporabniki nadzirajo in spreminjajo v spletnih brskalnikih. Informacije o tem kako spreminjati nastavitve piškotkov za različne brskalnike so na voljo na spodnjih povezavah:

 

Izključitev vseh piškotkov bo onemogočila pravilno delovanje spletne trgovine SalonPohistva.si.

Na spletni strani darilce.si uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih omogočamo delovanje spletne trgovine in izboljšujemo Vašo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov.