Darila - pokličete nas lahko na 01 729 21 60

Darila Izdelki v akciji Nova darila Kontakt

majica s tiskom po vaši želji

Dobavljivost: Na zalogi

15,40 €

Hiter pregled

Tu lahko ustvarite čisto svojo majico z napisom! :)
Majica je sestavljena iz 95% bombaža in 5% elastana, zaradi katerega je bolj prožen in s tem bolj primerena za tisk, pa še dlje se jo nosi.


V obrazcu spodaj nam zaupajte vaše želje glede napisa (vrsto in barvo pisave, barvo in velikost bodija, dolg ali kratek rokav, kaj naj piše spredaj, če želite lahko tudi zadaj). Verjamemo, da imate super ideje in boste oblikovali čisto poseben bodi po vaši želji :)

Za povečavo kliknite na sliko

Galerija

  • Izbira različic pisav, ki so vam na voljo.
  • majica s tiskom po vaši želji

Maximum number of characters: 12

* Obvezna polja

15,40 €

Podrobnosti

Majčka je sestavljena iz 95% bombaža in 5% elastana zaradi katerega je bolj prožena in s tem bolj primerena za tisk, pa še dlje jo lahko nosi! :) Pri tiskanju uporabljamo flex-folijo, katera je namenjena tiskanju na tekstil, zato so napisi obstojni in vzdržljivi kljub pranju v pralnem stroju in sušenju. Verjamemo da imate super idejo za napis, sedaj ga imatemožnost oblikovati popolnoma sami. Taka majčka je lahko zelo izvirno in unikatno darilo.
Med fotografijami boste našli paleto barv, ki vam jih ponujamo in primere različic pisav. 
Izbirate lahko med različnimi barvnimi odtenki, rokavom in velikostjo majice (na primer: majica od 4-5 let, bo malčku prav vsaj v tem starostnem obdobju).

V obrazcu spodaj nam zaupajte vaše želje glede napisa (vrsto in barvo pisave, barvo in velikost majčke, dolg ali kratek rokav, kaj naj piše spredaj, če želite lahko tudi zadaj). Verjamemo, da imate super ideje in boste oblikovali čisto poseben bodi po vaši želji :)

Cena majice se glede na posebne želje tiska (če velikost tiska odstopa od predloge, oz. je čas oblikovanja daljši) lahko razlikuje od zgoraj navedene cene. O morebitni spremembi cene boste obveščeni preden bo naročilo šlo v izdelavo.

Na spletni strani darilce.si uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih omogočamo delovanje spletne trgovine in izboljšujemo Vašo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov.